Kims digitala äventyr – pappa tar kontrollen

Kickstarter nästa!

Mellan lördagen den 16:e januari till och med söndagen den 14:e februari kommer ett nytt Kickstarterprojekt, “Kims digitala äventyr”, att äga rum.
Kims digitala äventyr är Sveriges första barn/bilderbok som riktar sig mot det högst aktuella ämnet tevespel. För mig är det förvånansvärt då tevespel är en stor del av barns liv och skapar många svåra frågor mellan barn och deras föräldrar.

Boken kommer lyfta fram frågor kring barns tevespelskonsumtion, föräldrars roll i frågan, hur barnet och förälderns kommunikation i frågan hanteras och mycket mer därtill. För de föräldrar som själva har ett tevespelsintresse kommer det att bjudas på en hel del referenser till klassiska titlar mellan raderna.

Då jag vill fånga någon form av tevespelskänsla i illustrationerna så har jag valt att skapa dessa på egen hand med hjälp av pärlplattor. Pärlplattorna ger en färgglad och skön retrospelskänsla samtidigt som det uppmuntrar till barnets egen kreativitet och bildtolkning.

Kims framtid

Målet med kampanjen är att komma upp i 40.000 kronor. Nås målet kommer boken att tryckas upp i 500 exemplar (om inte fler behövs). Nås extramålet på 45.000 kronor kommer jag även spela in en ljudbok av ”Kims digitala äventyr – pappa tar kontrollen”.
Båda versionerna planeras att släppas hösten 2016 och kosta 100 kronor styck.

Framöver räknar jag med att göra fler böcker om Kim, varav den andra snart är färdig.

Info om boken

  • Titel: Kims digitala äventyr – pappa tar kontrollen
  • Åldersgrupp: 5 – 8 år
  • Antal sidor: 34 sidor (text och illustrationer)
  • Format: Hårdpärm
  • Sociala medier: #Kimsdigitalaäventyr

Mediabevakning

mamma-pappa-spel

Mamma pappa spel – Podcast

Om Gustafjansson.se

Jag, Gustaf Jansson, är uppväxt med tevespel och har under de senaste tre åren byggt spelrelaterad media samt jobbat för spelinriktad media.
Sedan sommaren 2015 har jag gått min egen väg, en väg som tagit mig till barnböcker och trevliga möten med entusiaster inom olika intresseområden.

Min första bok “Inspiration & Passion – Fem entusiasentusiaster berättar” släppte jag vintern 2015. Inspiration & Passion är en intervjubok med fem olika personligheter invävt i egna tankar och minnen.

Kontakt

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *