Välkommen till gustafjansson.se

valkommen-2

Hej och välkommna till gustafjansson.se, detta kommer vara en portal för de texter, foton och digitala bilder jag skapar. Det hela är tänkt att vara en samlingsplats där jag kan visa upp mitt material. Här kan du läsa noveller, skönlitteratur, se på bilder i olika teman och även köpa material från mig, färdigt eller mer specifikt.

Jag heter Gustaf Jansson och har erfarenhet av att jobba med texter och foton sedan ett par år tillbaka, både i digitalt och tryckt format. Det jag jobbat mest med är Teknikhype.se som jag var med och grundade januari 2013, Alingsås Tidning där vi på Teknikhype.se publierat tester och nyheter samt Pricerunners spelblogg där jag under en tid publicerade krönikor om spelnyheter och spelminnen.

Framöver kommer jag utgå från gustafjansson.se som frilans och göra material för eget bruk här på sidan. Redan nu finns några smakprover på vad som kommer komma upp här och jag har flera roliga idéer som kommer visas längre fram.

Gustafjansson.se ska vara en lugn plats och därför har jag valt en enkel, reklamfri design. Som ekonomiskt alternativ till reklam så har jag valt att placera en donationsknapp längst ner på sidan, denna visas genom att man trycker på plusset. Alternativt så finns den synlig på de mer specifika sidorna uppe i högra hörnet. Tack på förhand för det ekonomiska stödet som gör att denna sidan kan leva vidare!

Finns det intresse av samarbete så kan ni höra av er till mig via mail: info@gustafjansson.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *